Ga naar de inhoud

Ben Aa is meer dan alleen kunstrestauratie

We laten u graag kennismaken met de verschillende facetten van restauratie. Van het zorgvuldig schoonmaken tot het herstellen van verflagen en het repareren van scheuren; Ben Aa biedt verschillende herstelwerkzaamheden. Hieronder vindt u een overzicht van de diverse typen restauraties.

Schilderij schoonmaken

Onze restauratiediensten geven uw kunstwerken een frisse start. We verwijderen oppervlaktevuil en gele of storende vernislagen voor een herstelde uitstraling. Met oog voor detail onthullen we de originele kleuren en details, terwijl we het unieke karakter van uw kunstwerk behouden.

Verflaagherstel en blaarvorming

Wanneer verflagen beginnen te bladderen of los te laten, kunnen wij deze herstellen. Onze deskundigen behandelen scheuren, blaarvorming en loslating met precisie, waardoor uw kunstwerk terugkeert naar de oorspronkelijke staat.

Scheurherstel

Scheuren in uw kunstwerk hoeven niet het einde te betekenen. Onze deskundigen zijn bedreven in het herstellen van scheuren op doek. Of het nu gaat om een rechte scheur, een winkelhaak of een gat, wij herstellen uw kunstwerk met precisie. Na het herstellen van de scheur zorgen we ervoor dat de spanning in het doek weer optimaal is, het verfoppervlak wordt geëgaliseerd en de lacunes worden geretoucheerd.

Verdoeking

Onze verdoekingsdiensten bieden een kans om de levensduur van uw kunstwerk te verlengen. Door een nieuw doek aan te brengen onder het beschadigde doek, herstellen we niet alleen de spanning en vorm, maar geven we uw kunstwerk ook een nieuw hoofdstuk.

Kies voor vakmanschap en liefde voor kunst bij Atelier Ben Aa. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw kunstwerken nieuw leven inblazen!

Ben Aa was te zien in Koffietijd