Ga naar de inhoud

Transparantie in prijs

Prijsindicatie schilderij schoonmaken

Hier delen we onze prijsindicaties, zodat u precies weet waar u aan toe bent bij het herstellen van uw kunstwerk. Het honorarium van Restauratie Atelier Ben Aa bedraagt € 75,00 per uur.

Richtprijzen voor restauratie

Voor een kleine restauratie of conservering van een schilderij geldt een minimumbedrag van € 250,-. Als u een indicatie zoekt voor het verwijderen van oppervlaktevuil voor een middenmaat schilderij (± 50×60 cm), kunt u uitgaan van een bedrag tussen € 375,- en € 550,-.

Houd er rekening mee dat het verwijderen van de vernislaag afhankelijk is van de specifieke situatie van uw schilderij. Graag willen we het schilderij vooraf bekijken om een nauwkeurige prijsopgave te kunnen doen. Het verwijderen van de vernislaag kan ook oudere reparaties blootleggen die in het verleden zijn uitgevoerd. Afhankelijk van de aard van deze reparaties, zullen we gebruikmaken van moderne technieken om ook deze aspecten te herstellen.

Inclusieve tarieven en een aanpak op maat

Genoemde prijzen zijn inclusief BTW. We streven naar volledige transparantie, zodat u met vertrouwen kunt beslissen over het herstel van uw kunstwerk. Elk schilderij is uniek, daarom bieden we altijd een aanpak op maat.

Neem gerust contact met ons op om uw specifieke restauratiewensen te bespreken en een nauwkeurige prijsindicatie te ontvangen.