SCHILDERLESSEN

ONLINE LEREN SCHILDEREN

DAGBESTEDING VOOR MENSEN MET NAH

Leren schilderen onder de leiding van kunstschilder Ben Aa

Ben heeft zijn schilderschool in het centrum van Epe. In een fijne en rustgevende ambiance tussen de werken van Ben in zijn Atelier. In 2005 begon Ben met lesgeven en hij verbaast zich nog elke dag dat er zoveel talent in zijn omgeving zit.

Geen gezeul met doeken en verf, je kan alles achter laten. Als je de volgende les weer komt staat je doek en verf al klaar. Het dagdeel waarop je wilt komen bepaal je zelf. De benodigde materialen zoals schildersezel, palet met verf, medium en vernis zijn in het atelier aanwezig en zijn inclusief het lesgeld. Penselen, doeken en lijsten kun je eventueel bij de schilderschool kopen.
De cursusduur is één jaar of 10 aaneengesloten lessen. De cursus kan op ieder gewenst moment aanvangen. Ieder jaar wordt er gedurende 40 weken les gegeven. Gemiste lessen kunnen worden ingehaald.
De sfeer in de schilderschool is altijd ongedwongen en informeel. De leerlingen ervaren de lessen als ontspannend en inspirerend. De leeftijd van de cursusten varieert van 7 tot 75 jaar. Schilderen is durven en kijken. Ben zal je begeleiden en je losmaken van vastgeroeste patronen, zodat je vrijuit kunt werken.

De lessen worden op onderstaande dagen/tijden gegeven:
dinsdagochtend van: 09.30 tot 12.00 uur
donderdagochtend van: 09.30 tot 12.00 uur
donderdagavond van: 19.30 tot 22.00 uur

Voordat u zich opgeeft voor de schilderlessen krijgt u GRATIS een proefles. Zo kunt u kennismaken met schilderen. Na deze gratis les kunt u besluiten of u wilt beginnen met schilderles.
Voor meer informatie, bel 0578-615665 of mail naar info@benaa.nl