SCHILDERLESSEN

ONLINE LEREN SCHILDEREN

DAGBESTEDING VOOR MENSEN MET NAH

BeaBoog: leren schilderen onder de leiding van kunstschilder Ben Aa

Dagbesteding voor mensen met een "niet aangeboren hersenletsel" (NAH) voor jong dementerende en voor mensen met een "Burn-Out" of een depressie. De dagbesteding is op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag ochtend of middag de lessen duren 3,5 uur. van 09.00u. tot 12.30u. of van 13.00u. tot 16.30u. Of je wel of niet ervaring hebt is niet van belang de lessen zijn 1 op 1 en sterk individueel gericht. Leren schilderen in je eigen tempo met ruimte voor rust (prikkel arm). De begeleiding is erop gericht deelnemers hun eigen grenzen te laten (ver)kennen en zonodig verleggen. Vooraf stellen wij samen de te behalen doelen en tussentijds worden ze zonodig bijgesteld. Zo ontstaat er veel ruimte voor zelfontplooiing en een versterkt gevoel voor eigenwaarde.

Aanmelden/ vergoeding

Indicatie
Deelname aan de dagbesteding bij BeaBoog kan middels Zorg In Natura (ZIN) of een Persoonsgebonden Budget (PgB), dit is afhankelijk van de gemeente waarin u woont. Deze vraagt u aan bij het WMO-loket van uw gemeente of, in de meeste gevallen, via een case manager of coach die u begeleid. De WMO afdeling waar u onder valt, regelt de indicatie en uiteindelijk de beschikking. Maar u bent altijd vrij om eerst contact op te nemen met Ben Aa voor advies. Dit geldt ook voor het vervoer.

Als u interesse heeft om deel te nemen aan onze dagbesteding dan bent u van harte welkom en hebben wij eerst een gesprek met u en uw familie of begeleider. Wanneer u besluit om bij BeaBoog te komen dan zorgen wij samen met het sociale wijkteam dat uw beschikking in orde wordt gemaakt.

Geen indicatie
Heeft u geen indicatie maar u wilt wel naar de dagbsteding bij BeaBoog?
Uiteraard bent u welkom. De kosten zijn dan weliswaar voor eigen rekening.

Hoe meld ik me aan
Indien u zich wilt aanmelden of meer informatie wilt ontvangen over de dagbesteding bij BeaBoog kunt u contact opnemen met Ben Aa, tel. 0578-615665

U mag natuurlijk ook een keertje langskomen. Parkweg 2, 8161 CK Epe of kijk op www.beaboog.nl.